About us

Doelgericht veranderen van perspectief

Home / About us

Doelgericht veranderen van perspectief, dat is ons specialisme. Keuzemogelijkheden verruimen, dat is ons doel. Changing Perspective werkt lustig in lastige situaties. Dat kan, omdat ons vertrouwen in oneindig veel mogelijkheden keer op keer wordt bevestigd door wat onze klanten bereiken.

Wij hebben een brede klantenkring: van particulieren en zelfstandig ondernemers tot grote organisaties, van jong tot oud, van hip tot ambtelijk, van non-profit tot commercieel, van oer Nederlands tot internationaal. Alle organisaties moeten het hebben van mensenwerk en al onze klanten hebben behoefte aan doelgericht veranderen van perspectief. Voor de één is het crisis en moet het roer compleet om, de ander vraagt “een onsje anders”. Sommigen starten met frisse tegenzin vanuit absolute noodzaak, anderen starten gedreven vanuit dromen, wensen en ambities.

Wat het startpunt van de klant ook is, wij bieden aansluitend vakkundig en creatief maatwerk. Kenmerkend voor onze dienstverlening is dat wij altijd:
– kans- en oplossingsgericht denken en handelen stimuleren
– eigen mogelijkheden en verantwoordelijkheid aanspreken
– toekomstgericht zijn, met gepaste aandacht voor heden en verleden
– dynamisch balanceren tussen aandacht voor individu, team, taak en context
– met onze klanten tot verrassende en vernieuwende resultaten komen, maar nooit langs één en dezelfde weg

De voertaal van onze dienstverlening is Nederlands of Engels. Dienstverlening in andere talen wordt ondersteund door vertalers.

Changing Perspective is een initiatief van Hanneke van Beek en maakt sinds 2004 deel uit van een professioneel netwerk van zelfstandig ondernemende coaches, mediators, trainers, creatieve specialisten en adviseurs.

kvk 34197898